TTV-TRUMELO

 
 

Nieuws

Nieuwtjes zijn zeker welkom. Laat ons weten als er iets op de website gezet kan worden. Dit maakt het leuk voor iedereen die regelmatig onze website bezoekt.

Zondag 13 februari 2011   

Vanaf vrijdag 18 februari tot en met zondag 27 februari is sportcafé Trumele gesloten in verband met vakantie. Daarom zal Jeroen en een nog aan te wijzen persoon voor de drank zorgen. Gaarne op tijd aanwezig om de tafels klaar te zetten. De volgende teams spelen de 18e thuis:
MWTB2-WTC2
MWTB3-WTC4
MWTB4-TOPSPIN3

Zondag 13 februari 2011   

Een weekje competitie tegen WTC is slecht bevallen. De teams MWTB3 en MWTB4 hadden weinig in te brengen en verloren met respectievelijk 0-10 en 1-9. Gelukkig wisten MWTB1 en MWTB2 met 10-0 en 8-2 de week wat draaglijker te maken.

Zondag 06 februari 2011   

NTTB1 hebben weer gewonnen! In een zware poule werd een 6-4 overwinning gehaald. De dubbel Rick-Gilbert lijkt niet te kunnen verliezen en zorgt telkens voor dat winnend punt. Ga zo door. De overige teams zijn dit jaar hoog ingedeeld en dat is te merken. MWTB2 2-8, MWTB3 2-8 en MWTB4 0-10. Dat kan beter!

Woensdag 02 februari 2011   

MWTB1 speelde tegen het gevreesde Tikhard. Eric begint dit jaar echter met de penhoudergreep en daar kon Marc van profiteren. Emiel had een slechte dag en verloor al zijn partijen. Henri speelde ook niet lekker maar wist toch in de vijfde set met 11-9 van Jeroen te winnen. Aangezien Trumelo ook de dubbel won kwam er een mooie 7-3 stand op het bord. Inpakken en wegwezen. Het zal nog lang kunnen duren voor we weer zo dik kunnen winnen.

Zaterdag 29 januari 2011   

De voorjaarscompetitie is begonnen. Teams gaan voor het kampioenschap en sommige weten dat handhaving reeds een prestatie zal zijn. Er is veel gebeurd maar er is 1 iets wat er uit springt! Joop is zes weken geleden geopereerd en wist gisteren al zijn potjes te winnen. Droog commentaar zoals alleen Joop kan: "Als ik kom dan wil ik winnen ook...." Daar hebben we verder niet veel aan toe te voegen.

Maandag 17 januari 2011   

De voorjaar competitie gaat weer van start:

NTTB MWTB1 MWTB2 MWTB3 MWTB4
Rick Wilfried Ton Marc Evelien
Gilbert Mark Frank Ron Ron
Mark Ronald Theo Joop Ralf
Wilfried Gilbert Jeroen Jeroen
  Rick    Cees

De volgende spelers zijn algemene reserve: Willy, Martijn en Gijs.

Zaterdag 01 januari 2011   

Trumelo wenst iedereen een knallend 2011! 

Zondag 19 december 2010   

Het huistoernooi kende ook dit jaar weer de bekende aanloop: speculaties, verwachtingen, extra trainingen en vooral grote praatjes! Zoals het WK een heuse octopus aan het werk zette om de finale te voorspellen, zo had dit huistoernooi een eigen glazen bol die Jeroen heet. Natuurlijk zette de voorspelling van Jeroen de overige spelers op scherp, in de hoop dat het tot een verrassend slotakkoord zou komen. Maar niets was minder waar, de finale was inderdaad lekker ouderwets tussen Rick en Gilbert, waarbij laatstgenoemde net een meerdere in Rick moest erkennen. Het is hierbij zeker vermeldenswaardig dat Rick dit hele toernooi geen puntje weggegeven heeft. Hij is dus terecht een overtuigd winnaar. Proficiat Ricky!! Natuurlijk is het ook leuk om te weten dat Wilfried en Mark om plaats 3 en 4 streden: Wilfried werd 3e en Mark 4e. Toch was er dit jaar tijdens dit huistoernooi een nieuw aspect toegevoegd: de sponsoren hebben hun gympies en sportshirt aangetrokken en hebben lekker mee staan tafeltennissen. Echt heel leuk en wat ons allemaal betreft zeker voor herhaling vatbaar. Tussen de bedrijven door werden team MWTB2 en MWTB3 nog in de bloemetjes gezet wegens hun kampioenschap. Goed gedaan heren! Na alle felicitaties aan de winnaars, het dankwoord aan de sponsoren en een applausje voor de wedstrijdsecretaris voor het organiseren, werd in razend tempo de zaal opgeruimd. De heren sprongen onder de douche, de dames nestelden zich alvast in de warme kantine voor een versnapering; het feestje kon beginnen. De enorme schalen friet en bitterballen werden aangerukt, de flesjes bier plopten van plezier, vele broodjes frikandel met mayo werden besteld. De nodige onderwerpen passeerden de revue zoals de sneeuwval, de chaos op de weg, de vakantie die voor velen begonnen is en de aankomende kerst. Maar hoofdonderwerp is en blijft toch altijd het tafeltennis, het verbeteren van de techniek, de aanschaf van nieuwe rubbers en het stimuleren van de club en haar leden. Het was een geslaagde dag, sportief en gezellig. Óp naar een volgend toernooi, waarbij met trots het gesponsorde clubshirt weer aan mag. Maar nu eerst een winterstop met de kerstdagen en een hopelijk veilige jaarwisseling. Tot in 2011!! 

Maandag 13 december 2010   

De indeling van het huis-toernooi is voltooid. Hier vind je het schema van de voorronde. Hier is het schema van de kwartfinales, halve finale en de finale. Mijn glazen bol zegt dat finale Rick tegen Gilbert wordt. Is mijn glazen bol nog goed? 

Zondag 12 december 2010   

Het zit er op alle najaar-competities zijn ten einde. Het was een van de meest succesvolle. We mochten twee kampioenen MWTB2 en MWTB3 begroeten. NTTB1 werd verdienstelijk tweede. MWTB1 wist zich te handhaven terwijl MWTB4 met met grote stappen vooruit ging. In de bekercompetitie hebben we nog twee teams vertegenwoordigd. Laten we dit nog even volhouden!

Woensdag 06 december 2010   

De indeling van het druk bezochte huis-toernooi is inmiddels bekend. Er zullen 20 personen deelnemen. Iedereen op 18 december 1630-1700 aanwezig aub!

GROEP-1 GROEP-2 GROEP-3 GROEP-4
Rick Wilfried Mark GIlbert
Evelien Wilma Ralf JeroenE
Cees Marc Ron RonS
JeroenP Theo Emiel Ton
Willy Jan-Willem Gijs Hans

Zaterdag 04 december 2010   

Het NTTB1 team is uiteindelijk net geen kampioen geworden. De laatste wedstrijd werd tegen het sterke Herpen met 4-6 verloren. Geen schande. Dit team is de terechte kampioen. De individuele percentages van het NTTB team beginnen er ook op te lijken. Rick blijft het goed doen. Nieuwe speler Wilfried haalt de 50%. Gilbert maakt ook een sprongetje en verwacht met zijn nieuwe batje nog wel wat te kunnen stijgen. Mark blijft nog wat achter in de scores maar is door zijn inzet en enthousiasme waardevol. Heren jullie worden altijd tweede in de NTTB competitie. Hou dat maar gewoon vol.

Vrijdag 03 december 2010   

De MWTB beker is dit jaar voorlopig voor Trumelo een groot succes. We zijn als een van de weinige verenigingen nog met twee teams bij de laatste acht vertegenwoordigd. De loting is niet gunstig; er moet tegen oud-kampioenen gespeeld worden. Ton, Ralf, Willie, Gilbert, Rick en JeroenE succes!

 

KAMPIOEN TRUMELO MWTB2

Vrijdag 26 november 2010   

Ook MWTB2 is kampioen geworden. WTC was gewaarschuwd en speelde een goede pot. Deze jongens spelen nog niet zo lang maar zijn een verrijking voor de MWTB. De ervaring van Trumelo gaf de doorslag. Invaller Marc nam ook een puntje meer. Er werd een 7-3 overwinning behaald. Gefeliciteerd Theo, Frank, Ton en Jeroen!

 

KAMPIOEN TRUMELO MWTB3

Dinsdag 23 november 2010   

Team MWTB3 is verdiend kampioen geworden. Met een mokerslag werd concurrent TOPSPIN opzij gezet. Er werd met 9-1 gewonnen. Een dikke proficiat voor Marc, Ron, Joop en Cees!

Woensdag 10 november 2010   

Gisteren was het Wamel tegen Dreumel. Spannende wedstrijden met deze keer Frank en JeroenE in een hoofdrol. Zij wonnen respectievelijk 3 en 2 wedstrijden. Ook de dubbel wist JeroenE met Evelien tot een goed einde te brengen. RonS was ook lekker bezig maar helaas wist zijn tegenstander op 9-9 in de vijfde set twee wereldballen eruit te persen en werd er nipt verloren. Volgende keer beter. Wamel tegen Dreumel werd zo 10-10.

Zaterdag 30 oktober 2010   

Het NTTB team heeft helaas zijn wedstrijd tegen de koploper met 3-7 verloren. Hiermee lijkt promotie van de baan.

Ook het MWTB2 kwam slecht uit de startblokken en stond binnen de kortste keren met 0-2 achter. Jeroen kon deze avond met moeite 1 puntje bij elkaar schrapen. Gelukkig was er nog Theo. Hij scoorde rustig door, pepte zijn teamgenoten op en zag tot zijn vreugde dat er toch met 7-3 werd gewonnen.

MWTB3 won van MWTB4 met 10-0. Het goede nieuws kwam toch vanuit het vierde team. Nieuwe speler Bart laat na slechts enkele trainingsavonden zien dat er voldoende mogelijkheden zijn. Verder is hij lekker fanatiek. Trumelo gaat hier de komende seizoenen plezier aan beleven. Ga zo door!  

Zaterdag 16 oktober 2010   

Op 8 januari 2011 vindt er een echt tafeltennisfestival met diverse activiteiten plaats. Dit festival is erg leuk en biedt voor iedereen wat leuks. Meer informatie vind je hier

Zaterdag 09 oktober 2010   

NTTB1 blijft winnen. MWTB1 kan niet zonder Wilfried en MWTB3 haalt een verdienstelijk gelijk spel.

Dinsdag 05 oktober 2010   

De wedstrijd tegen medekoploper DTTC3 heeft het MWTB2 team winnend weten af te sluiten. Wel een nipte overwinning met het kleinst mogelijke verschil.

Dinsdag 28 september 2010   

Het MWTB1 team heeft de eerste overwinning binnen. De dubbel was slecht, de individuele partijen werden winnend of met nipt verlies afgesloten. 7-3 voor de good guys!

Maandag 27 september 2010   

SMASH 4 heeft zich, helaas genoodzaakt, uit de competitie terug moeten trekken. TRUMELO3 en TRUMELO4 hebben dus nog een tegenstander minder.

Zaterdag 25 september 2010   

Alle teams zijn met wisselend resultaat begonnen aan de nieuwe competitie. De uitslagen zijn bijgewerkt. 

Dinsdag 21 september 2010   

Trumelo MWTB2 is de competitie wel heel voortvarend begonnen. Onverwacht werd een betrekkelijk eenvoudige overwinning van 9-1 behaald op TOPSPIN. 

Zondag 19 september 2010   

Bij deze feliciteert TTV Trumelo carnavalsvereniging ’t Schutlaken met het 44-jarig jubileum. Namens ons allemaal 4 x 11 x alaaf alaaf alaaf! En nog vele jaren.

Zaterdag 18 september 2010   

Bij de Maas & Waalse Tafeltennis Bond (MWTB) staat een interessante vacature open. Men is op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris die ná de najaarscompetitie van de huidige wedstrijdsecretaris de taken gaat overnemen. Voordeel is dat bij spoedige aanmelding en daarop volgende aanstelling nog voldoende tijd is om de kunst af te kijken en alle vragen te stellen die nodig zijn om daarna zelfstandig aan de slag te gaan. Het is leuk om op deze manier betrokken te zijn bij de sport die je zo graag beoefent. Het bestuur van MWTB zou graag voor 1 november aanstaande van jouw belangstelling willen horen, zodat zij in de bestuursvergadering zich hierover kunnen beraden. Graag jouw interesse kenbaar maken via Ton de Vree.

Woensdag 15 september 2010   

De bekerteams zijn als volgt:

TEAM-1 TEAM-2 TEAM-3 TEAM-4 TEAM-5
Gilbert JeroenP Mark Ton Theo
Rick Marc Mike Ronald Frank
Tonnie Wilfried RonS Willy RonP
JeroenE Joop Evelien Ralf Cees
JeroenP Gilbert Rick Wilfried Ton

Zondag 12 september 2010   

Het wedstrijdschema en de bekercompetitie van de MWTB is inmiddels naar alle leden verstuurd. De competitie begint over twee weken. Voor de meesten zal de beker begin november beginnen.

Woensdag 25 augustus 2010   

De tijd van luieren en cocktails is nu echt voorbij. Hoogste tijd om weer serieus een balletje te slaan. Zoals iedereen weet is komend seizoen de vrijdag onze vaste trainingsavond en we starten vanaf volgende week (3 september) weer. Al doen de zandhopen en natte kuilen anders vermoeden, de gemeente heeft toegezegd dat wij vanaf komende week met enigszins schone schoenen het sportcomplex zouden moeten kunnen bereiken. Laat je dus niet afschrikken door de bouw en kom gewoon weer lekker tafeltennissen. De nieuwe teams zijn gemaakt, de gymzaal is open en bereikbaar, de houten ladder wacht op uitdagers, de tenues kunnen uit de mottenballen en de batjes uit het vet. Laten we er, net als vorige jaren, weer een gezellig en sportief seizoen van maken. Tot vrijdag 3 september!

Zondag 22 augustus 2010   

De voorlopige teamindeling voor het najaar van 2010 is inmiddels bekend. Trumelo zal de MWTB ingaan met deze teams.

Vrijdag 23 juli 2010   

Het enthousiasme van de huidige Trumelo-leden werkt aanstekelijk: we mogen wederom een nieuw lid verwelkomen! Het is Bart van den Boom uit de Oude Maasdijk. Bart is gewend om met keu en gekleurde ballen te spelen. Het lijkt hem een uitdaging om nu eens met een batje kleine witte balletjes te raken. We dagen je hierbij uit om dat eens vol overgave te proberen. Welkom Bart!! Leuk dat je mee komt doen.

Maandag 05 juli 2010   

De warmte stijgt ons al vlug naar de kop met de tropische temperaturen van de laatste tijd. En als Oranje dan ook nog eens van het altijd gevaarlijke Brazilië weet te winnen, is er geen houwen meer aan. En dus togen om 13.45 uur vol euforie en goede moed vele Trumelo-leden op de fiets naar de Wilhelminastraat om mee te doen aan de fiets-puzzeltocht. Ton had voor een mooie tocht gezorgd waarbij niet alleen gefietst werd, maar ook gepuzzeld. Een vermelding van de allerjongste fietser is wel op z’n plaats, want Marijn Laanen (pas 4 jaar en 8 maanden jong!!) heeft de tocht helemaal gefietst zonder ook maar een mopper te laten horen. Erg knap Marijn!! De tocht ging vanuit het dorp naar de dijk richting Lith, vervolgens via Alphen weer richting Dreumel. Gelukkig was er wel gedacht aan een natje en een droogje, 2x een frisse stop met drinken, appels en een lolly; dat fietste er wel in. Aan het einde van de tocht gingen we hobbel-de-bobbel door kuilen en gaten naar D’n Bol. Daar is het heerlijk vertoeven op het strand en in de zon. Een echte cocktailbar, statafels en een partytent vol vlees en vis, maakten ons stekkie aan de Waal helemaal af. De tijd leek er stil te staan, een vakantiegevoel kwam bij iedereen boven. De kinderen speelden in het water en met zand, de volwassenen keken ernaar met een drankje in de hand. Wat is het leven dan toch mooi, dit mag wel eeuwig duren. De BBQ werd aangestoken, de kinderen peuzelden als eersten van een hamburger met saus en daarna gingen ze weer verder spelen waar ze gebleven waren. De BBQ zag er prima uit met verschillende soorten vlees, kip en vis, meerdere sauzen, salades en brood. De drank lag te dobberen in het lauwe water en de muziek kwam uit de gettoblaster van Nop. Er is veel werk verzet om dit voor zo’n grote groep leden en hun families mogelijk te maken. Hierbij dus een groot DANKJEWEL aan de leden die in de organisatie zaten en er aardig wat werk vooraf én achteraf aan gehad hebben. Het was meer dan alle moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar. De fietstocht en de beachparty zijn nu helaas voorbij. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Klik hier.

Maandag 28 juni 2010   

Trumelo heeft dit weekend meegedaan aan een sterk bezet toernooi in Nijmegen. In de laagste poule nam Wilfried de beker naar huis. Jeroen werd uitgeschakeld in de halve finale en Mark en Emiel konden dit keer geen potten breken.

Donderdag 24 juni 2010   

De ledenvergadering is gisteren onder genot van een drankje en hapje goed verlopen. We hebben het laaste jaar goed gebruikt  met het regelen van sponsors en de aanschaf van nieuwe tafels. Mike heeft het wedstrijdsecretaris-stokje doorgegeven aan Jeroen. Mike kon zijn buitenlandse snoepreisjes niet combineren met de clubwerkzaamheden. Gelukkig blijft Mike wel gewoon lid van Trumelo en blijft hij in het eerste spelen. We danken Mike (en zijn ingezette thuisfront) voor de vele jaren tomeloze inzet!

Vrijdag 11 juni 2010   

De foto's van Dreumel-laat-Zich-Zien zijn ook toegevoegd. Kijk daarvoor in ons fotoboek. 

Woensdag 09 juni 2010   

De laddercompetitie is bijna ten einde. Hier zijn enkele quotes om de gemoederen op scherp te zetten:
THEO: "Ik wens jullie een hevige strijd toe en kijk reikhalzend uit naar het moment dat ik jullie (weer) in het stof zal moeten laten bijten."
JEROEN: "Vroeger wonnen ze gewoon. Nu lopen ze te piepen dat de handicap toch wel erg veel is om in te halen.

Maandag 07 juni 2010   

Dreumel-Laat-Zich-Zien is ook voor Trumelo succesvol geweest. Er was veel animo en diverse bezoekers hebben interesse getoond. Dank aan Theo, Wilfried en diverse vrijwilligers die alles tot in de puntjes verzorgd hebben.

Vrijdag 04 juni 2010   

Reeds twee weken op rij is Theo overslaanbaar in de laddercompetitie. Inmiddels hebben Wilfried, Emiel, Gilbert en Jeroen tevergeefs een aanval op de koppositie gedaan. Theo vindt dat zijn bijnaam nu toch wel "The Unbeatable" mag zijn. Kan er echt niemand meer van hem winnen?

Dinsdag 25 mei 2010   

Tijdens een bestuursvergadering zijn er ideen losgekomen
om het voorjaarsseizoen feestelijk af te sluiten. Men wil een kleine fiets puzzeltocht organizeren van ongeveer een uur en daarna gezellig barbequen. Eris een leuke lokatie op het oog maar dan moeten de weergoden wel mee werken. Partners en kinderen welkom. Zondag 4 juli; aanvang 14u tot ongeveer 19u.

Dinsdag 25 mei 2010   

De organisatie van de WK Tafeltennis 2011 is in volle gang, waardoor ze steeds meer kunnen melden over de gebeurtenissen in aanloop naar en tijdens de WK Tafeltennis 2011.
Op de WK Tafeltennis 2011 website is nu veel informatie te vinden over Rotterdam, een activiteitenkalender, leuke foto’s en filmpjes (waaronder de promotiefilmpjes van de WK 2011) en een column waar de ambassadeurs, topsporters en andere belangrijke gezichten hun verwachtingen van de WK
Ga dus snel hier kijken.

Maandag 24 mei 2010   

Het bestuur nodigt alle leden uit voor de jaarvergadering op donderdag 24 juni a.s. in de kantine van de sporthal. We beginnen om 20.00 uur.

Woensdag 05 mei 2010   

De NTTB beker competitie begint inmiddels ook. Ons eerste team begint op 11, 20 en 27 mei. De laatste twee dagen spelen ze thuis. Supporters zijn welkom.

Maandag 03 mei 2010   

Jullie hebben vast al gehoord dat er besloten is dat er in Dreumel een Multi Functionele Accomodatie (MFA) gebouwd gaat worden. Als je daar meer over wilt weten kun je dit bekijken. Concreet betekent dit dat de gymzaal, waar Trumelo speelt, gesloopt wordt. Nadat we dit bericht hoorden is het bestuur met verschillende partijen in gesprek gegaan met de gemeente West Maas en Waal en de vijf huurders van de gymzaal. Vanaf juni 2010 gaan we op vrijdagavond gebruik maken van de sporthal (grote zaal). Liefst waren we op de donderdagavond gebleven, dit was echter niet mogelijk.

Vrijdag 28 april 2010   

Het seizoen zit er weer op. Er zijn dit jaar geen kampioenen te noteren. De ranglijst voor Trumelo MWTB3 is opmerkelijk. Ze worden een na laatste. Met twee puntjes meer waren ze echter kampioen geworden.

Woensdag 28 april 2010   

Waar we bang voor waren is uitgekomen. DTTC heeft met 6-4 gewonnen en is daarmee kampioen van de derde klasse geworden. Trumelo MWTB2 kwam uiteindelijk een luttel puntje te kort.

Dinsdag 27 april 2010   

Drie teams stonden voor de laatste ronde op een gelijke stand. Trumelo MWTB2 speelde gelijk tegen DTTC2 en is op grond van onderling resultaat beter geeindigd. Vandaag zal DTTC3 zijn laatste wedstrijd spelen. Worden we tweede of eerste? 

Maandag 26 april 2010   

Trumelo lid Frank van Zonsbeek is zaterdag 25 april vader geworden van een dochtertje, Imke. De kleine spruit is 54 cm groot en weegt 8 pond. Frank en Marije zijn dolgelukkig dat ze eindelijk hun kleine wondertje in hun armen kunnen sluiten. Een dikke proficiat van ons allemaal.

Maandag 26 april 2010   

De NTTB heeft de organisatie van de Eredivisie Play-Offs Finale voorjaar 2010 toegewezen aan SKF Veenendaal. Op zaterdag 15 mei (18.00 uur) wordt zowel bij de dames als heren om de
voorjaarstitel gestreden. SKF zal zich weer maximaal inspannen om er een fantastisch evenement van te maken. De toegang is gratis. Meer informatie vind je hier.

Zaterdag 17 april 2010   

Trumelo NTTB1 is tweede geworden. Mooi! Ze hebben in de laatste wedstrijd tegen de koploper niet kunnen verrassen. Het werd 3-7. Herpen was te goed en is terecht kampioen geworden. Voor Trumelo een leerzaam en verdienstelijk jaar. Waarschijnlijk zal Wilfried volgend jaar het team versterken.

Vrijdag 16 april 2010   

Trumelo MWTB3 heeft flink van zich afgebeten tegen kampioenskandidaat WTC.  Met 7-3 werd ruim gewonnen en zijn de bovenste plaatsen opnieuw geschud. Ondertussen heeft Trumelo 3 met 6-4 van Tikhard gewonnen. Trumelo MWTB3 blijft nipt bovenaan staan. De komende weken zullen uitwijzen of er misschien zelfs een kampioenschap te vieren valt. Dat zou toch wel erg leuk zijn! 

Dinsdag 13 april 2010   

Trumelo MWTB2 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. Er werd met 4-6 verloren van DTTC. De competitie is daarmee nog spannender  geworden.

Vrijdag 09 april 2010   

Terwijl het eerste team netjes met 7-3 won heeft Jeroen verrassend van Wilfried gewonnen tijdens een ladderpartij. Wilfried haalde niet zijn gebruikelijke niveau en de vier punten handicap waren genoeg voor een 3-0 en een 3-2 overwinning.
Jeroen for GOLD!

Woensdag 07 april 2010   

Trumelo MWTB2 heeft 2 punten straf gekregen omdat Mark heeft meegespeeld. Het begrip "algemene reserve" was niet duidelijk. Dit hadden we kennelijk kunnen weten. Vergadering gemist. Twee punten in mindering maakt een eventuele promotie moeilijker maar niet onmogelijk. Ga er voor!

Zaterdag 20 maart 2010   

Ons NTTB1 team gaat ondertussen gewoon verder met winnen. Daar was deze keer echter wel een invaller voor nodig. Wilfried won twee potjes en mede daardoor werd een 6-4 overwinning behaald.

Donderdag 18 maart 2010   

Deze avond heeft Mike laten zien dat hij uit het goede hout gesneden is. Terwijl Ronald en Wilfried moeizame wedstrijden speelden haalde Mike zijn topniveau. De tegenstanders moesten een voor een erkennen dat Mike vandaag voor hen een maatje te groot was.

Woensdag 17 maart 2010   

De kalender laat nu ook zien welke teams de komende weken thuis spelen. Zo kun je op tijd komen om de tafels op te zetten. Ahum.

Woensdag 17 maart 2010   

Op 1ste Paasdag 4 april is er in Venray een gezellig toernooi met internationale deelname. Voor meer info klik hier.

Vrijdag 05 maart 2010   

Twee lichte nederlagen MWTB1+2 en een verdienstelijk gelijk spel tegen de koploper voor het NTTB team. Mark heeft weer een punt gepakt en gaat sterker spelen. Drie teams blijven bovenin meedraaien. Het blijft spannend.

Woensdag 03 maart 2010   

Trumelo MWTB2 heeft deze week zijn eerste nederlaag geleden. In een spannende partij werd met 4-6 van Tikhard verloren. Jeroen 2, Frank en Theo 1 punt. Extra straftraining voor de boys.

Zaterdag 27 februari 2010   

Het kan nog alle kanten op. De resultaten deze week zijn 6-4, 5-5, 6-4 en 4-6. Zeker in de vierde klasse lijkt er een extra concurrent voor promotie te zijn bij gekomen. ATC4 met beginnende spelers is zeker een team dat de komende seizoenen zal promoveren. Hopelijk zijn de Trumelo teams eerst!

Dinsdag 23 februari 2010   

Het moest er een keer van komen maar toch kwam het onverwacht. Onze Rick heeft een potje verloren. Hij deed het tijdens een invalbeurt tegen DTTC. Verder werden er leuke wedstrijden gespeeld en kwam er een 5-5 op het bord te staan. Rick 2, Wilfried 2 en Ronald 1 punt.

Vrijdag 19 februari 2010   

Gisteren hebben we niet geladderd maar wel een potje stuivertje wisselen. Emiel won van Jeroen, Wilfried van Emiel, Jeroen van Wilfried en uiteindelijk won Wilfried in herkansing van Jeroen. Weer een nieuwe lijstaanvoerder deze week.

Zaterdag 13 februari 2010   

Het eerste gaat ondertussen stug door met winnen. Rick haalde drie en Gilbert, Mark en de dubbel zorgde voor een punt. 6-4 voor de good guys.

Vrijdag 12 februari 2010   

Jeroen heeft op slinkse wijze gebruik gemaakt van zijn derde klasse status. Hij kreeg net voldoende voorsprong op Gilbert. In een spannende vijfsetter won hij nipt. Volgende week heeft weer iedereen kans om op de ladder te stijgen.

TOPWEEK TRUMELO

Zaterdag 06 februari 2010   

De Trumelo teams hebben deze week laten zien dat ze de nieuwe tenues meer dan waard zijn. Het 5e team lag stil, het 4e team met Joop won met 6-4, het 3e team onder leiding van Frank 8-2, het 2e team met Ronald 6-4 en het 1e team met Rick behaalde een 6-4 overwinning. Alle teams wisten dus te winnen!

Dinsdag 02 februari 2010   

Joop heeft gisterenavond zijn team op sleeptouw genomen door alle drie zijn wedstrijden te winnen. Er werd tegen medetitelkandidaat TOPSPIN een verdienstelijke uitoverwinning van 6-4 geboekt. Dit smaakt naar meer. De voorsprong tot het eind behouden en een feestje bouwen is het doel.

Maandag 01 februari 2010   

Het toernooi in Eindhoven was erg gezellig. In de morgen met sneeuwval vertrokken en na 22:00 uur in sneeuwval thuis komen. Ron verdienstelijke derde in de D klasse. Theo en Jeroen een paar punten in de C klasse. Wilfried teleurstellend slechts een puntje in de B. Emiel verloren in de halve finale van de zelfde B klasse en als klap op de vuurpijl Rick tweede in de A klasse! Tussen louter ervaren NTTB spelers speelde hij weer zijn eigen spelletje. Op het einde van de dag een mooie demo van Danny Heister en een balletje tegen hem slaan. Dan met zijn alleen chinezen. Alleen een zonnetje had de dag kunnen verbeteren.

Dinsdag 26 januari 2010   

In het toernooi van afgelopen zondag heeft Wilfried bewezen dat hij van regelmaat houdt. Hij speelde immers weer met nieuwe noppen en won de B-finale. Volgens betrouwbare bron staat de gewonnen beker al in het schuurtje.

Dinsdag 26 januari 2010   

Komende zondag zullen zeven personen meedoen aan een tafeltennis toernooi in Eindhoven. Toeschouwers zijn welkom. Trumelo wenst Rick, Mark, Wilfried, Emiel, Theo, Jeroen en Ron veel succes. Laat ons trots zijn op jullie!

Zaterdag 23 januari 2010   

We zouden het bijna vergeten maar de afgelopen weken heeft ook Emiel flink meegetraind. Hij heeft besloten om zijn tweede avond tafeltennis in de week bij Trumelo in te komen vullen. Aangezien Emiel de laatste seizoenen de persoonlijke kampioenschappen gewonnen heeft in zowel de derde als vierde klasse kunnen we zeker spreken van een kwaliteitsinjectie.

Woensdag 20 januari 2010   

Er is weer een nieuw tafeltennistoernooi aangemeld. Dit leuke evenement wordt gehouden op zondag 28 maart. Meer informatie vind je hier. Aanmelden bij Jeroen.

Vrijdag 15 januari 2010   

De MWTB competitie is bekend. Gaarne zelf even met elkaar overleggen wie er captain is en wie er wanneer speelt. Resultaten per EMAIL (volgende dag) of SMS (meteen) naar Jeroen sturen. Hij wil graag de website up-to-date houden.

Woensdag 13 januari 2010   

Het individuele persoonlijke MWTB derde klasse kampioenschap is gisteren gespeeld. In de halve finales stonden Bart, Emiel, Tonny en Toon. In de voorronde had Emiel nog kansloos verloren van Tonny. Emiel is echter een snelle leerling. Hij paste zijn tactiek aan en won in de finale met 3-1 van dezelfde tegenstander. Gefeliciteerd en op naar de tweede klasse.

Woensdag 13 januari 2010   

De MWTB competitie is inmiddels ingedeeld. Gelukkig zijn er toch nog 22 teams die mee doen. Ze zijn verdeeld in 6,6,5 en 5 teams. Dit betekent helaas wel dat de derde en vierde klasse een wedstrijd minder zullen spelen.

Dinsdag 12 januari 2010   

Het individuele persoonlijke MWTB eerste klasse kampioenschap is gewonnen door Serge. Hij had in de kwart- en halve finale best moeite om een ronde verder te komen. In de finale won hij echter betrekkelijk eenvoudig met 3-0 van Erik die zijn wedstrijden tot dan redelijke eenvoudig gewonnen had. Hulde aan Serge die weer gewonnen heeft.

Zondag 10 januari 2010   

Het begin van dit jaar wordt gebruikt voor training en uiteraard de ladder. Afgelopen week weer volle tafels en wachten om te kunnen spelen. Tafeltennis in Dreumel leeft weer! Gilbert kan zijn koppositie voor de ladder nog handhaven maar er wordt driftig aan zijn stoelpoten gezaagd. Afwachten of er de komende weken iemand anders bovenaan zal staan.

Zondag 20 december 2009   

De foto's van het clubkampioenschap 2009 van vorige week zijn beschikbaar! Klik hier om ze te bekijken.

Zaterdag 19 december 2009   

Wie in de kertsvakantie nog wil tafeltennis kan terecht in Tiel. Daar wordt op dinsdag 29 december een gezellig oliebollentoernooi gehouden. Meer informatie vind je hier.

Vrijdag 18 december 2009   

De stand van de ladder competitie is gisteren volledig door elkaar geschud. Jeroen verloor oefenpotjes van zowel Wilfried als Emiel maar wist wel de ladderwedstrijden van Ron en Mark Schreven! te winnen. Dat was voldoende om door te stuiven naar een nette tweede plaats. Emiel die voor de eerste keer mee deed staat op de vierde plaats. Kijk voor de stand hier.

Zondag 13 december 2009   

Gisteravond is officieel het nieuw Trumelo tenue gepresenteerd. De shirtjes zitten heerlijk en spelen lekker. Volgens Mark ga je er zelfs beter van spelen. Dat komt goed uit! Verder is ook het thuis toernooi gespeeld. Er was veel animo en er werd uiteindelijk in twee groepen van acht spelers gespeeld.

Einduitslag voorrondes:

Poule 1 Poule 2
Rick Schreven Gilbert Laanen
Mark Schreven Wilfried van Elk
Ronald de Kleijn Jeroen van de Pol
Ton de Vree Theo van Asperen
Emiel Kroese Willy van Wezel
Joop van Rossum Jeroen van Eerd
Ron Plekkringa Cees Lemmers
Ron van Schaijk Ralf Heemstra

De halve finales werden gewonnen door de broers waardoor het voor de eerste keer een “SCHREVEN VERSUS SCHREVEN” werd. In de finale pakte Mark de kleine kansjes die hij had niet. Hij had waarschijnlijk zijn kruit verschoten in zijn spannende halve finale tegen Gilbert. Dit betekent dat Rick met een mooie beker naar huis toe ging.
Aangezien TTV Trumelo in 2009 nieuwe sponsors heeft en een aantal nieuwe leden was een feestje op zijn plaats. Dat hebben we dus maar meteen tot in de kleine uurtjes gevierd.

Dinsdag 07 december 2009   

Begin volgend jaar is er op 31 januari een leuk tafeltennistoernooi in Eindhoven. Meer informatie hier.

Zaterdag 05 december 2009   

Het nieuwe NTTB avontuur van het eerste, heeft gisteren helaas tot een pijnlijke avond geleid. Afgelopen weken werd er hard gewerkt om directe degradatie te voorkomen. Dit lukte terecht, maar er moest een heuse play-off aan te pas komen tegen een sterk Nijmegens team. Deze wedstrijd is gisteren gespeeld en er werd met 5-5 gelijk gespeeld. Na het tellen van gewonnen/verloren games bleek dat Trumelo uiteindelijk 1 simpel game-pje te weinig had. Wat een zure pech. Daar kan geen pepernoot als troost tegenop. Laat dit verlies een inspiratie zijn om voor komend seizoen de kuiten in te vetten en goed beslagen ten ijs te komen. Er gewoon weer vol voor gaan is het beste antwoord. Team 1 will be back...

Dinsdag 24 november 2009   

Het MWTB 1 team heeft gisteren ondanks een 4-6 verlies goede zaken gedaan aangezien de directe concurrent slechts twee punten wist te scoren. Extra dank aan Mark aangezien hij goed ingevallen is. Het spel van Mark wordt beter en beter. Wilfried heeft gespeeld met de middelvinger omhoog gestoken. Best een geinig gezicht.

Zondag 22 november 2009   

Wilfried heeft een tafeltennis idool. Dit is uiteraard een verdedigende speler. Hier kun je meer zien van Koji Matsushita uit Japan.

Zaterdag 21 november 2009   

Op de komende MWTB jaarvergadering in januari 2010 zullen er twee nieuwe bestuursleden worden gekozen. Iedere tafeltennisliefhebber die interesse heeft in een bestuursfunctie bij de MWTB wordt van harte uitgenodigd om zich kandidaat te stellen. Meer informatie vind je hier.

Vrijdag 20 november 2009   

Gisteravond heeft Rick ons een goede dienst bewezen door in zijn team alle partijen en de dubbel te winnen en tevens de drie partijen in het MWTB 1 team! Rick moest invallen aangezien Wilfried nog te veel last heeft van een blessure. Mede dankzij dit uitstekende resultaat lijkt degradatie te kunnen worden voorkomen.

Zondag 15 november 2009   

De nieuwe tafels met afrastering zijn geleverd! De komende jaren hebben we goed materiaal tot onze beschikking. Dus heren, geen smoesjes meer als de wedstrijden niet helemaal vlotjes verlopen. Aan het materiaal kan het nu niet meer liggen. Tenzij je je noppen vergeten bent natuurlijk......

Zaterdag 14 november 2009   

Het NTTB team heeft deze week een goede prestatie geleverd door netjes met 6-4 te winnen. Hierdoor kan mogelijk een eventuele degradradatie worden ontlopen.

Maandag 09 november 2009   

De website van de Maas en Waalse Tafeltennis Bond is verplaatst van http://home.hetnet.nl/~jhsas/ naar http://www.mwtb.nl/ 

 

NIEUWE SPONSORS

Met plezier verwelkomen wij onze sponsors SNS Bank te Horssen en schildersbedrijf Van Lubeek. Wij danken Hans van Elk en Jan Willem van Lubeek voor het door hen toegezegde fantastische bedrag voor onze club. Naar verwachting spelen de leden vanaf januari 2010 in de gloednieuwe shirts met het vernieuwde logo van de SNS Bank op nieuwe butterfly tafels met piekfijne afrastering. Super!!!

 

Dinsdag 27 oktober 2009   

Op 2 november zullen (een aantal van) Ron Plekkringa, Mark Schreven, Theo van Asperen, Frank van Zonsbeek en Ron van Schaik het opnemen tegen het eerste team van DTTC in Druten. We wensen ze veel succes tegen dit sterke team met louter eerste klassers. Ten minste wel een carry-over!

Maandag 26 oktober 2009   

Onze trots van Trumelo heeft er weer een beker bij! De Nop is eerste geworden in de klasse 3/4 bij het open toernooi van Rossum. Foto's vind je hier.

Vrijdag 23 oktober 2009   

Ook Frans Heemstra wordt officieel lid van Trumelo. Het halen en brengen van zijn zoon was niet meer genoeg. Hij wilde graag zelf mee doen. We heten hem van harte welkom. Gaat de oudere generatie de jongere aftroeven?

Woensdag 21 oktober 2009   

Helaas heeft het tweede de topper tegen Tikhard niet gewonnen. Het was een afstaffing. 9-1 Erik Zondag, Toon van Mook en Henry Post waren de tegenstanders. Ton 0, Ronald 0, Wilfried 1 gewonnen tegen Henry. Jammer dat de dubbel ook verloren ging tegen Erik en Toon. Ronald en Wilfried stonden in de 5 de set met 10-7 voor maar helaas toch nog verloren. Volgende keer maar beter.

Vrijdag 16 oktober 2009   

Op zaterdag 12 december willen wij de jaarlijkse clubkampioenschap houden. Het is zonder handicap dus gaan we voor de cup met de grote oren. We willen om 18u beginnen en hopen om ongeveer 21u klaar te zijn. De kantine is extra voor ons open dus willen we na het toernooi een leuk feestje bouwen met een hapje en drankje(eigen kosten). Oh ja voor ik het vergeet, de vrouwen zijn ook van harte welkom, om ons aan te moediging en anders zeker na de wedstrijden in de kantine.
Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Dus zet deze dag vast in je agenda en houd die avond vrij.

Vrijdag 16 oktober 2009   

Ons tweede team blijft ondertussen gewoon winnen. Opmerkelijk aangezien ze vooraf niet als favoriet werden gezien. Desondanks staan ze netjes op een tweede plaats. Ga zo door!

Dinsdag 14 oktober 2009   

Over het derde team is deze week goed en slecht nieuws te melden. Het goede nieuws is dat ze de totaal score hebben weten te verdubbelen. Het slechte nieuws is dat de wedstrijd toch met 3-7 verloren werd.

 

Vrijdag 09 oktober 2009   

De handicap toewijzing is inmiddels toegevoegd aan onze laddercompetitie. Het bestuur heeft deze handicap voor 2009 toegewezen. Enkele voorbeelden:

 
Ralf krijgt 6 punten voorsprong tegen Rick
Ralf krijgt 5 punten voorsprong tegen Mike
Ralf krijgt 4 punten voorsprong tegen Theo
Frank krijgt 2 punten voorsprong tegen Wilfried
Frank krijgt 4 punten voorsprong tegen Gilbert
Joop krijgt 4 punten voorsprong tegen Theo

Zaterdag 03 oktober 2009 

Helaas hebben we vandaag gehoord dat TOPSPIN 5, spelend in de vierde klasse, zich teruggetrokken heeft uit de competitie. Dit betekent  dat onze twee teams een tegenstander minder hebben.

Donderdag 01 oktober 2009   

Aiaiaiaiaiaiaiai. Twee teams met 0-10 verloren. Een team met 2-8 verloren. We kunnen daar een verdiende 6-4 overwinning tegenover zetten maar deze week zal de boeken in gaan als zeer teleurstellend. Er zal vast teveel gedronken zijn bij het huwelijksfeestje. Batjes poetsen, bril schoonmaken, spieren losschudden, tafeltennisnetjes beter spannen en terug naar af. Volgende week willen we betere resultaten zien.

Donderdag 24 september 2009   

De regels van de laddercompetitie zijn aangepast. De wijziging is het toevoegen van een handicap. Voor alle regels zie hier.

Woensdag 23 september 2009   

NIEUWE SPONSOR

Ook schildersbedrijf Van Lubeek zal onze club gaan sponsoren! Van deze bijdrage zal onze club de nieuwe tafel afrastering gaan aanschaffen.

Dinsdag 22 september 2009   

Ook Trumelo 1 MWTB heeft een keurig debuut gemaakt in de hoogste MWTB klasse. In een spannende pot werd het met invaller Gilbert verdienstelijk 5-5.

Vrijdag 18 september 2009   

Trumelo 1 NTTB beleefde een spannende opening van het seizoen. Vanuit een 3-0 achterstand werd uiteindelijk met 5-5 gelijk gespeeld. Niet slecht want Sethone is een degradant uit de tweede klasse. Rick behaalde 2 punten, overige leden en dubbel 1 punt.

Vrijdag 18 september 2009   

Dit jaar organiseert TCB voor de 30e maal de Beuningse Tafeltennis Kampioenschappen. Deelname staat open voor verenigingen uit de Maas- en Waalse Tafeltennisbond. Het toernooi is aangemeld bij de NTTB.De kampioenschappen worden gespeeld in sporthal de Tinnegieter en wel op zondag 22 november. Er zal op maximaal 36 tafels gespeeld worden. Naast gezelligheid is eveneens het doel van het toernooi om iedere deelnemer nagenoeg de gehele dag wedstrijden te laten spelen. Het toernooi begint om 9.00 uur en zal tot ongeveer 18.00 uur duren. Informatie over aanmelden bij Ton of JeroenP.

Zondag 13 september 2009   

NIEUWE HOOFDSPONSOR

Met plezier verwelkomen wij onze nieuwe sponsor SNS Bank te Horssen. Wij danken Hans van Elk voor het door hem toegezegde fantastische bedrag voor onze club. Naar verwachting spelen de leden vanaf oktober 2009 in de gloednieuwe shirts met het vernieuwde logo van de SNS Bank. Dat zal er vast piekfijn uit gaan zien. Hans van Elk wenst ons allemaal succes met de vereniging en goede sportieve prestaties.

Vrijdag 11 september 2009   

Gisteravond is voor de eerste keer Ralf Heemstra bij ons komen kijken. Hij is meteen begonnen met tafeltennissen. Dit ook zeker niet onverdienstelijk want zijn eerste gewonnen game heeft hij inmiddels binnen. We hopen dat Ralf zich definitief zal aansluiten en misschien zelfs bij Trumelo 5 gaat meespelen. Wordt vervolgd...

Maandag 7 september 2009   

De buitencompetities gaan weer beginnen. Trumelo doet komend half jaar mee aan zowel de Nederlandse Tafel Tennis Bond als de Maas en Waalse Tafeltennis Bond. Het bestuur heeft de teams geformeerd. Meer informatie kun je zien bij de "competities".

Donderdag 3 september 2009   

Ronald bedankt!
Als broekie van 18 jaar kwam Ronald bij tafeltennisvereniging Trumelo sportieve uren doorbrengen. Hij kreeg het zo naar zijn zin bij de club, dat hij al vrij snel als bestuurslid zijn talenten inzette. Na vele jaren van trouwe inzet, sportief enthousiasme en gezelligheid, geeft Ronald het stokje door en zegt hij zijn bestuurslidmaatschap op. Gelukkig voor ons allemaal blijft Ronald wel tegen het balletje slaan en zullen we hem nog vaak gewoon tegenkomen bij Trumelo. Ronald, enorm bedankt voor die 15 jaar dat jij je extra hebt ingezet voor de tafeltennisvereniging!!!

Woensdag 2 september 2009  

De eerste overwinning is binnen. Er werd met 5-4 gewonnen. Emiel is duidelijk nog een maatje te groot.  Ondanks slechts 1 winstpunt viel zeker het slagenarsenaal van Frank positief op. Heren ga zo door!

Dinsdag 1 september 2009   

Het team van Frank, Theo en Jeroen begint deze competitie met een oefenwedstrijd tegen het Tikhard van Emiel Kroese. Hopelijk is het Trumelo team goed uit de vakantie gekomen en kunnen ze de gevaarlijke tegenstander goed partij geven.

Dinsdag 25 augustus 2009   

Ook Ron stelt zijn supersnelle tafeltennistafel tot zijn beschikking. Wie donderdagavond a.s. een balletje wil slaan is zeer welkom.

Zaterdag 22 augustus 2009   

Donderdag 3 september start het tafeltennisseizoen weer! We beginnen met de jaarvergadering en wel om 19.30 uur in de kantine van de sporthal. Meteen daarna gaan we natuurlijk nog een balletje slaan.

Vrijdag 24 juli 2009   

Volgende week zal Ton de vrije donderdagavond training  verzorgen. Daarom verwachten we dan ook dat het net zo gezellig wordt als gisteravond. Toen waren Marije, Jeanne,  Gilbert, Mark, Wilfried, Ton, Jeroen, Ron en Marc van de partij!

Woensdag 22 juli 2009   

Gilbert heeft afgelopen weekend de zolder opgeruimd en vraagt bij deze iedereen om morgen te komen en een paar ballen te slaan. Zelfs Ton zal komen. Het moet niet veel gekker worden!

Zondag 18 juni 2009  

Wederom een tegenvaller rondom de jaarvergadering. 2 Juli kan ook niet doorgaan. Twee bestuursleden hebben andere verpichtingen. Het bestuur gaat alles in het werk stellen om de jaarvergadering te combineren met een barbeque. Je hoort daar z.s.m. over, we komen met een voorstel.

Dinsdag 23 juni 2009  

Deze week is het toch echt zo ver. De allerlaatste speelavond van dit seizoen. Zorg ervoor dat je er bij bent. Volgende week vergaderen en dan tijdens de zomeravonden verder bij Gilbert en Ron. Dat weten ze alleen zelf nog niet.

Maandag 8 juni 2009   

Slecht nieuws en goed nieuws. Eerst het slechte nieuws. De jaarvergadering van aanstaande donderdag gaat niet door. De voorzitter moet jullie belangen vertegenwoordigen in de gemeenteraad (sorry!). Dan het goede nieuws. Als tegenprestatie gaan we op de donderdagen 11, 18 en 25 juni door met tafeltennissen! Op 2 juli is dan de jaarvergadering in de kantine.

Vrijdag 5 juni 2009       

Gisteren is de laatste spannende avond van de laddercompetitie gespeeld. Uiteindelijk niet veel verrassingen. Rick ging met een grote fles champagne als winnaar naar huis! Volgens geruchten gaat er volgende keer met handicap gespeeld worden zodat ook de mindere goden hoog kunnen komen te staan.

Woensdag 3 juni 2009

Morgen is de laatste speelavond in de sporthal voor de zomerstop. Je kunt morgen een laatste gooi doen voor een mooie plek op de ladder en zullen we weten wie de ladderkoning is van het seizoen 2008/2009. Het spreekt natuurlijk vanzelf dat morgen de kampioen zelf wel aanwezig moet zijn.

Dinsdag 2 juni 2009      

Op zondag 28 juni organiseert Tik Hard in samenwerking met sponsor het Maas en Waals Maisdoolhof, De open Maas en Waalse tafeltennis kampioenschappen voor de jeugd van 8 t/m 13 jaar. Hiermee wil men onder andere de tafeltennis sport en de verenigingen promoten. Het toernooi wordt gehouden in de Rosmolen in Beneden Leeuwen van 12.00 uur tot 17.30 uur.

Voor het toernooi kunnen ze op verschillende manieren hulp gebruiken van de tafeltennisverenigingen uit Maas en Waal. Op de eerste plaats zoekt men vrijwilligers die op die dag willen helpen met het begeleiden van de wedstrijden. Ze hopen dat alle verenigingen een voor aantal vrijwilligers kunnen zorgen zodat vele handen licht werk kunnen maken. Willen Trumelo-leden aub aangeven, voor 13 juni, of jullie willen komen helpen?

Vrijdag 29 mei 2009      

Gisteren is de laddercompetitie gespeeld. Helaas waren Rick, Mark en Joop niet aanwezig. Daarom is er bovenin niets veranderd. Marc wist van Ron te winnen en heeft dus stuivertje gewisseld. Hopelijk volgende week bij de laatste ladder-avond meer animo!

Dinsdag 26 mei 2009

Op donderdag 11 juni a.s. staat de algemene ledenvergadering gepland. De vergadering is in de kantine van de sporthal. We beginnen om 20.30 uur met de vergadering. Na afloop kunnen we nog even napraten over het afgelopen seizoen en de aanstaande vakantie.

Zondag 17 mei 2009

Tijdens de vorige jaarvergadering is besloten om een enquete te houden om de mening van de leden te peilen over de gang van zaken in de club. Hiervoor heeft Ron een document samengesteld en rondgestuurd. Wil iedereen aub deze vragen invullen en aan Ron retourneren? Een samenvatting van de uitslag wordt op de aankomende ledenvergadering gepresenteerd.

Vrijdag 15 mei 2009      

Deze week is het duidelijk de week van de Schreven-brothers! Rick wist een aanval van Gilbert af te slaan terwijl Mark heeft gedemonstreerd hoe er van Wilfried gewonnen moet worden. Interessant lesmateriaal voor de in groten getale aanwezige Trumelo leden. Alle tafels vol; wachten om te mogen spelen. Oude tijden lijken weer te herleven. Ga zo door!

Vrijdag 8 mei 2009       

De NOP heeft in de laatste minuten van de ladderavond in een spannende wedstrijd van een vermoeide Gilbert weten te winnen en is daarmee naar boven gekropen. De komen avonden zal er intensief geladderd worden. Verder zijn de nieuwe shirtjes gepast.

Zaterdag 2 mei 2009

Zoals jullie weten willen wij als vereniging nieuwe shirts en broeken bestellen. De oude zijn aan vervanging toe. Wij hebben geen sponsor dus het is de bedoeling dat de kleding voor eigen rekening komt. Let op het is geen verplichting, maar het zou toch wel mooi zijn dat de teams die aan de wedstrijden mee doen wel het zelfde gekleed zijn. Gilbert heeft twee maten shirts en broeken thuis en neemt die donderdagavond tijdens de training mee zodat er gepast kan worden. De shirts vallen ruim. Dus kom donderdagavond naar de sporthal om te passen en voor de laddercompetitie!

Zaterdag 2 mei 2009

Voor de tafeltennis liefhebbers mooie (WK) tijden. Veel uitzendtijd op Eurosport. Zondag 9.30 - 12.00 h, voor wie maandag vrij is van 09.30h tot maar liefst 13.45h, en dinsdag van 08.30h tot 10.00h. Geniet ervan.

Zondag 26 april 2009

Gisteren was het dan zover: het ski-uitje naar Bottrop. Iets na half 10 vertrokken we in 1 busje met chauffeur naar de indoorbaan in Duitsland. De Tomski-Tomski bracht ons linea recta waar we wezen wilden, dus tegen twaalven konden we de sneeuw op. De ervaren skiers onder ons (Gilbert, Jeanne, Ron P, Ton, Ronald en Marije) bonden de lange latten onder en roetsjten binnen no time de baan af. Evelien, Mark en Rick bonden slechts 1 brede lat onder, de snowboard. De meer onervarenen oefenden eerst nog even wat in het oefenweitje om vervolgens alsnog de grote afdaling op te zoeken. Alleen Jeroen en Ron van S hielden hun skiwereldje klein en oefenden hun bochtenwerk keer op keer met veel enthousiasme en inzet. Eerst onder bezielende leiding van Ron P, daarna met instructies van Gilbert. Uiteindelijk kreeg Ron van S zoveel vertrouwen, dat ook hij de hele afdaling afdurfde. Stoer man! En daar ging-ie, helemaal naar benee! Tussen al het geski door namen we ruim de tijd om koffie (lees: bier) te drinken en om onze buiken te vullen met o.a. kippenbouten met vette vellen, Duitse broodjes met braadworst, gehaktballen in saus, friet met mayonaise, frikandellen en ijs. Dit alles opgesteld in buffetvorm waar je de hele dag door all-in van kunt eten. Wel een beetje erg zout allemaal, maar ach.... ook het bier is all-in, dus so what! Na het skiën vindt als vanzelf de apres-ski plaats. Ohoh, wat een Hollands onderonsje was dat. De vrijgezellenfeesten waren niet echt origineel meer te noemen (behalve de Pinguin Dance, hè Mark), maar naarmate de avond vorderde, hadden wij steeds minder scherp in de gaten wat er om ons heen allemaal gebeurde. Wij hadden het erg gezellig met elkaar en de muziek leverde daar ook een bijdrage aan (Viva Hollandia). De terugweg was redelijk memorabel te noemen: de chauffeur hield af en toe niet zijn roer recht, met dank aan Rick voor de afleiding; het dakraam bood soelaas na wat gereutel van 2 niet nader te noemen heren ("sorrie voor het scheetje"); een pompstation kwam als geroepen om de bierblazen bijtijds te legen; een klein zakje salmiaksnoepjes ging rond om de moed erin te houden; Ton kon zijn handjes niet thuis houden en viel "the nerd" voortdurend lastig; de schoot van Jeanne werd ondergekwijld door een slaapdronken en lichtjes snurkende Gilbert; Ron van S sliep bij voorbaat zijn roes uit in de bus en Tamara regelde al vanuit Duitsland dat ze 's nachts haar prinsje en prinsesje nog kon ophalen. Via een omweg door Beneden-Leeuwen (welterusten Ronald) leverde de chauffeur ons gelukkig heelhuids weer af op de Oude Maasdijk 1. Het was heel gezellig en voor herhaling vatbaar! Zie voor een impressie het fotoboek. Een videofimpje met ski-beelden volgt later nog.

Vrijdag 24 april 2009

Met een nog nooit vertoonde 93% score is Wilfried winnaar geworden van het persoonlijke score klassement. Wilfried wist 25 van de 27 partijen in een overwinning om te zetten! We zijn benieuwd wat hij volgend jaar in de eerste klasse zal gaan scoren!

Woensdag 22 april 2009

Gilbert ontvangt de wisselbeker voor organisator van de maand! Hij neemt die over van Marije. Hij heeft het voor elkaar gekregen om één busje te regelen voor zaterdag, inclusief een chauffeur. We kunnen dus allemaal een of meer biertjes drinken.

De laatste informatie op een rijtje:

Zaterdag vertrekken we om 09.15 uur bij Gilbert.

We gaan rond 20.00 uur terug.

Vrijdag 17 april 2009

Gisteren was het dan zo ver. Rick heeft eventjes duidelijk gemaakt dat hij toch echt de te kloppen persoon is en staat binnen een avond netjes op Numero Uno. We gaan er van uit dat ook Ton en Ronald wraak zullen nemen en Trumelo een poepje laat ruiken! Of wordt het toch Wilfried die immers in vorm is met een 90+% score in zijn klasse?Nog vier avonden te gaan!

Maandag 13 april 2009

Samen sportief bezig zijn doen we elk tafeltennisseizoen. Toch heeft onze voorzitter Ton gemeend dat het ook wel eens ontspannend kan zijn als we samen een andere tak van sport beleven. En ja, daar werd enthousiast gehoor aan gegeven. Daarom gaan we zaterdag 25 april een hele dag op de ski's van de piste in Bottrop glijden. Tijdens dit sportieve uitje is de aanhang ook welkom. We vertrekken rond 9 uur 's morgens vanuit Dreumel en zullen in de avond-uurtjes weer huiswaarts keren. Laten we hopen dat de benen heel blijven.... !!!!!!