TTV Trumelo

is een gezellige vereniging en is opgericht op 14februari 1980.

Trumelo is een club van en voor de leden waar wij naast sportiviteit gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan. Wij spreken dan ook met recht over onze vereniging.

Tafeltennis is een prima sport voor de geestelijke en lichamelijke ontspanning. Enerzijds is er natuurlijk de beweging en kun je aan de conditie werken. Anderzijds is tafeltennis een sport waarbij je de dagelijkse sleur even kunt vergeten en waarbij het sociale aspect telt.

Naast trainen op donderdagavond bestaat er ook de mogelijkheid om competitie te spelen. TTV Trumelo is aangesloten bij de Maas en Waalse tafeltennisbond (MWTB) en de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB). Bij beide bonden speelt TTV Trumelo competitie.

Ook voor sporters met een beperking is tafeltennis een ideale sport. Er zijn vrijwel geen aanpassingen nodig voor deze groep sporters. Vaak spelen ze geïntegreerd in de reguliere verenigingen. Ook hier kan op alle niveaus gespeeld worden.

De club heeft zich gevestigd in de Sporthal D'n Hoender, waar we beschikken over kleedkamers en douches. In de zaal kunnen 6 a 7 tafels opgesteld staan, dus ruimte genoeg voor iedereen. Ook kan gebruik worden gemaakt van de bar/kantine, waar we na afloop graag nog samen iets gaan drinken.

Wie heeft er niet eens een balletje geslagen. Vaak wordt gedacht dat je goed moet zijn om bij een vereniging aangesloten te zijn. Het tegendeel is waar. Ook mensen die gewoon voor de gezelligheid een balletje willen slaan, zijn bij TTV Trumelo meer dan welkom!

Als je lid wilt worden, kom dan gerust eens kijken op donderdag.jeugd van 18:45 tot 19:45

senioren van 20:00 tot 22:30